Bedrijfsuitje Bounty Hunt
Bedrijfsuitje Bounty Hunt

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.bountyhunt.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Bounty Hunt Doorn - Utrecht
Groepsuitje Premium Hunt

Bounty Hunt 13.00 - 13.25 uur | Arrival & Preparation

De Bounty Hunters passen zich aan de bosrijke omgeving aan. Iedere deelnemer krijgt een groene overall uitgereikt met een commandomuts. Gezichtscamouflage mag natuurlijk niet ontbreken. Voordat het programma aanvangt is er eerst iets te drinken en te eten voor iedereen.

Bounty Hunt 13.25 - 13.30 uur | Hunter Groups

De groep wordt verdeeld in subgroepen van 10 a 20 Bounty Hunters. Dat kan willekeurig of aan de hand van een vooraf opgemaakt lijst. Elke subgroep krijgt een eigen instructeur toegewezen die zijn Bounty Hunters meeneemt naar een verscholen plek in het bos. De meeste instructeurs zijn oud-Mariniers.

Bounty Hunt 13.30 13.45 uur | Identities

Maak kennis met Dragomir, Ludwig, Igor, Jirina, Anika of Claire. Iedereen kruipt in de huid van een ander personage. Elke Bounty Hunter krijgt een kaart uitgereikt met een omschrijving van zijn of haar nieuwe identiteit. Er volgt er een korte voorstelronde waarbij alle Bounty Hunters zichzelf presenteren.

Bounty Hunt 13.45 13.50 uur | Hunter Squads

Na de voorstelronde verdeelt de instructeur zijn groep in 4 Hunter Squads. De Hunters doen veel activiteiten samen met hun Squad en hebben de collectieve opdracht om samen The Fugitive te vinden. Tijdens het programma krijgt men tips over het uiterlijk en de verblijfplaats van The Fugitive.
Vrijgezellendag Bounty Hunt Doorn - Utrecht