Bedrijfsuitje Bounty Hunt
Bedrijfsuitje Bounty Hunt

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.bountyhunt.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Bounty Hunt Doorn - Utrecht
Find the Fugitive

Bounty Hunt Bounty Hunters
Een Bounty Hunter is een premiejager. Het fenomeen Bounty Hunter is vooral bekend van de posters in het Wilde Westen van de Verenigde Staten in de 19de eeuw: ’Reward, dead or alive’. Het is echter een beroep dat nog steeds bestaat. Er worden nog steeds beloningen (bounty’s) uitgereikt voor het opbrengen van voortvluchtigen (fugitives) in de Verenigde Staten maar mondiaal bijvoorbeeld ook voor oorlogsmisdadigers en terroristen.

Bounty Hunt Fugitive
De deelnemers volgen een opleiding tot Bounty Hunter. De Bounty Hunters gaan niet alleen op jacht naar een fugitive, maar ook naar materiŽle zaken. Zo is er een beloning in het vooruitzicht gesteld voor het terugbezorgen van een geavanceerd militair raketsysteem. Er is een schietopleiding en veel kruip- en sluipwerk.

Bounty Hunt Aktie & Challenge
De programma’s van Bounty Hunt zijn avontuurlijk, spannend en uitdagend. Vrijwel alle activiteiten zijn door Bounty Hunt zelf bedacht en uitgewerkt en zult u dus nergens anders vinden. De groepsuitjes van Bounty Hunt zijn geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje.

Bounty Hunt Hunter Camp Doorn
De activiteiten van Bounty Hunt spelen zich af op en rondom het Hunter Camp op het 60 hectare grote en bosrijke Landgoed Beukenrode in Doorn. Doorn ligt niet ver van Utrecht en Amersfoort en is uitstekend bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Het Hunter Camp ligt midden in het bos en beschikt over goede faciliteiten.

Bounty Hunt Catering & Vergaderen
U kunt uw uitje bij Bounty Hunt combineren met een lunch voorafgaand aan het actieve programma of een barbecue of buffet na afloop. Kijk naar onze menukaart voor de ruime mogelijkheden. Het Hunter Camp is ook een uitstekende locatie voor een vergadering, bespreking, presentatie, etc.