Bedrijfsuitje Bounty Hunt
Bedrijfsuitje Bounty Hunt

T. O318 - 5O5544 / O318 - 555578 | E. info@bedrijfsuitjesgroep.nl
www.bountyhunt.nl
Programma's
Catering
Locatie
Gastenboek
Kaart Bounty Hunt Doorn - Utrecht
Find the Fugitive

Bounty Hunt Bounty Hunter
Een Bounty Hunter is een premiejager. Het fenomeen Bounty Hunter is vooral bekend van de posters uit het Wilde Westen van de Verenigde Staten in de 19de eeuw: ’Wanted, dead or alive’. Lucky Luke is een bekend stripfiguur die op jacht gaat naar voortvluchtigen zoals Billy the Kidd en Jesse James. Films met het thema zijn o.a. Django Unchained en The Hateful Eight van regisseur Quintin Tarantino.

Bounty Hunt Een beroep dat nog steeds bestaat!
Het beroep Bounty Hunter bestaat nog steeds in de V.S. Er zijn zelfs gecertifieerde opleidingen. Enkele duizenden mensen in de V.S. verdienen hun geld als Bounty Hunter, veelal met het opsporen van voortvluchtigen (fugitives) die nog een borgsom moeten terugbetalen aan een zogenaamde Bail Bond Agency. Een bekend gezicht is ’Dog the Bounty Hunter’ met zijn eigen reality-tv serie.

Bounty Hunt Bedrijfsuitje Bounty Hunter
Tijdens een ’opleiding’ tot Bounty Hunter verzamelen de deelnemers in teamverband, Hunter Squads, tips over het uiterlijk en de verblijfplaats van een voortvluchtige, genoemd ’The Fugitive’. Welk squad spoort The Fugitive als eerste op? De programma’s van Bounty Hunt zijn avontuurlijk, spannend en uitdagend en geschikt bedrijfsuitje, vrijgezellendag of vriendenuitje.

Bounty Hunt Hunter Camp Doorn
De activiteiten van Bounty Hunt spelen zich af op en rondom het Hunter Camp op het 60 hectare grote en bosrijke Landgoed Beukenrode in Doorn. Doorn ligt niet ver van Utrecht en Amersfoort en is uitstekend bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Het Hunter Camp ligt midden in het bos en beschikt over goede faciliteiten.

Bounty Hunt Catering & Vergaderen
U kunt uw uitje bij Bounty Hunt combineren met een lunch voorafgaand aan het actieve programma of een barbecue of buffet na afloop. Kijk naar onze menukaart voor de ruime mogelijkheden. Het Hunter Camp is ook een uitstekende locatie voor een vergadering, bespreking, presentatie, etc.